İSEFAM İhtisas Seminerleri (2020-2021)

Sakarya Üniversitesi İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi (İSEFAM) tarafından 2020-2021 eğitim-öğretim dönemi gerçekleştirilecek olan ihtisas seminerlerinin konuları belirlenmiştir.

Seminer Tarihleri ve Konuları:

1) 5 Kasım 2020 Perşembe : Fıkhi Açıdan Vadeli İşlemler, Doç. Dr. Abdullah DURMUŞ

2) 24 Aralık 2020 Perşembe: Faizsiz Finansal Kuruluşlarda Muhasebe ve Finansal Raporlama, Dr. Ayhan YATBAZ

3) 4 Mart 2021 Perşembe: Tekafül Sigortacılığının Fıkhi Esasları, Prof. Dr. Hacı Mehmet GÜNAY

4) 8 Nisan 2021 Perşembe: İslam Miras Hukuku, Doç. Dr. Süleyman KAYA

İhtisas Seminerleri Zoom programı üzerinden gerçekleştirilecektir.

İhtisas Seminerleri Nedir?

İSEFAM İhtisas Seminerleri İslam iktisadı ve ilgili alanlarda uzman akademisyenlerin veya sektör temsilcilerinin bir konuyu detaylı olarak ele aldığı seminerler serisidir.

Programın işleyişi ve süresi nedir?

İhtisas Seminerleri belirtilen gün ve saatlerde yapılmakta olup bir veya iki oturumdan oluşmaktadır. Oturumlar ortalama 90 dk. sürmektedir.

Katılım Şartları Nelerdir?

İhtisas Seminerleri yüksek lisans ve doktora öğrencilerine yöneliktir.