İslam İktisadı Kademe Eğitimi 5 Yaşında!

İslam İktisadı Kademe Eğitimi 5 yaşında!
İslam iktisadı kademe eğitimi üç yıllık bir sertifika programıdır.
2018-2019 akademik döneminde yüz yüze eğitime başlamış, pandemiyle birlikte önce hibrit sonra tamamen çevrimiçi bir eğitime geçmiştir.
Türkiye’nin ve dünyanın birçok yerinden İslam iktisadı kademe eğitimine başvurular yapılmaktadır. Her sene başvurular katlanarak artmaktadır.
Şimdiye kadar;
324 öğrenciye (%60 lisans üstü, %40 lisans), 16 oturum yüz yüze, 42 oturum çevrimiçi, 40 oturum birebir çevrimiçi/yüz yüze olmak üzere toplam 200 saatin üzerinde eğitim verilmiştir.
Birinci kademedeki öğrencilerle alandan 6 kitap tahlili yapılmaktadır. İkinci kademeye geçen öğrencilerle ise 5 kavram üzerinden teori ve uygulamaya yönelik incelemelerle alanda derinleşme sağlanmaktadır.
İkinci kademede incelenen kavramların anlaşılırlığı için öğrencilerle uygulamaya yönelik 4 sektör ziyareti yapılmaktadır.
Öğrencilerin ise eğitimden somut çıktı alabilmeleri adına danışmanlarla 1 projeyi yürütmeleri sağlanmaktadır.
Bu güne kadar kademelerini başarıyla tamamlayan öğrencilere 136 sertifika verilmiştir.
Siz de alanda uzmanlaşmak ve derinleşmek isterseniz, yeni dönem başvuruları 12.09.2022 tarihinde başlamıştır.
İlgili tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Başvurmak için aşağıdaki formu doldurunuz: