İslam İktisadı Kademe Eğitimi 6 Yaşında!

İslam iktisadı kademe eğitimi iki dönemlik bir sertifika programıdır.

2018-2019 akademik döneminde yüz yüze eğitime başlamış, pandemiyle birlikte önce hibrit sonra tamamen çevrimiçi bir eğitime geçmiştir.

Türkiye’nin ve dünyanın birçok yerinden İslam iktisadı kademe eğitimine başvurular yapılmaktadır. Her sene başvurular katlanarak artmaktadır.

Şimdiye kadar;

380 öğrenciye (%60 lisans üstü, %40 lisans), 16 oturum yüz yüze, 60 oturum çevrimiçi, 40 oturum birebir çevrimiçi/yüz yüze olmak üzere toplam 225 saatin üzerinde eğitim verilmiştir.

Birinci kademedeki öğrencilerle alandan 4 kitap tahlili yapılmaktadır.

İkinci kademeye geçen öğrencilerle ise yine alandan 4 kitap ile tahlillere devam edilecektir.

Bu güne kadar kademelerini başarıyla tamamlayan öğrencilere 160’ın üzerinde sertifika verilmiştir.

Siz de alanda uzmanlaşmak ve derinleşmek isterseniz, yeni dönem başvuruları 01.09.2022 tarihinde başlamıştır.

İlgili tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Başvuru şartları ve değerlendirme kriterleri:

Program lisans ve lisansüstü öğrencilerine açıktır.

Adayın alana ilgisi ve merakının olması beklenmektedir.

Programa %90 üzerinde katılım zorunluluğu bulunmaktadır.

Belirtilen tarihler arasında yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvuru sonrası ders tarihleri ve linkleri beyan ettiğiniz iletişim kanalları üzerinden gönderilecektir. Bu sebeple iletişim bilgilerinizi doğru girmeyi unutmayınız.

Başvurmak için aşağıdaki formu doldurunuz: